de verfraaiing :

De Verfraaiing - luistert

de verfraaiing Luistert

Wat doet jouw hart sneller kloppen? Wat vinden je klanten zo bijzonder aan jou, wat hebben ze nodig en waarom? Daar begint het voor ons, dat is waar wij naar op zoek gaan. Door vragen te stellen en te luisteren naar jouw verhaal.

 

 

De Verfraaiing - bedenkt

de verfraaiing Bedenkt

Jouw verhaal doet óns hart sneller kloppen en de ideeën stromen. Wat volgt is de vertaling naar een passend concept. Een geweldig idee zit volgens ons als gegoten, past binnen je budget en weet de juiste snaar te raken bij je doelgroep.

 

 

De Verfraaiing - maakt

de verfraaiing Maakt

Met een brede achtergrond op het gebied van commerciële styling en marketingcommunicatie, zijn we van veel markten thuis en doen we dus heel veel zelf. Kunnen we iets niet, dan doen we een beroep op andere specialisten in ons netwerk.

 


De Verfraaiing - schrijft

de verfraaiing Schrijft

Om een goede indruk achter te laten, maak je het je klanten graag zo makkelijk mogelijk. Kloppende teksten en content maken het plaatje pas echt compleet. Waarom zelf ploeteren op verleidende en overtuigende teksten als wij er zijn? Zorgen we er meteen voor dat je online ook goed te vinden bent.

 

De Verfraaiing - adviseert

de verfraaiing Adviseert

Bij het maken van een blijvend goede indruk komt nogal wat kijken. Het kan zomaar gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden je op weg naar een voor jou op maat gemaakt plan. Dat doen we aan de hand van concrete stappen die nodig zijn om je doel - én daarmee je klanten - te bereiken. 

 

De Verfraaiing - coördineert

de verfraaiing Coördineert

Een project, zoals een verbouwing of de organisatie van een evenement, blijkt altijd meer voeten in aarde te hebben dan je van te voren had bedacht. Voorbereiden, talloze balletjes hoog houden, uitvoeren... Wat zou je ervan vinden om de coördinatie aan ons over te laten?